Sportpodotherapeut Hengelo

Dat sporten goed is voor je lichaam weten de meeste mensen wel. Toch kunt u tijdens het sporten ook last krijgen van uw lichaam, oftewel een blessure oplopen. Een sportpodotherapeut in Hengelo kan u dan helpen om weer pijnvrij te bewegen. Bij Arvadez vinden we het niet alleen belangrijk om het probleem aan te pakken, maar zoeken wij met geavanceerde apparatuur naar de oorzaak achter dit probleem. Wij merkten dat veel patiënten regelmatig terugkerende klachten houden wanneer ze naar een sportpodotherapeut in Hengelo gaan. Daarom besloten wij de oorzaken aan te pakken, waardoor de klachten langdurig verholpen worden.

Met welke klachten naar de sportpodotherapeut in Hengelo?

Veel mensen zullen als eerste denken aan een fysiotherapeut wanneer ze klachten krijgen tijdens of na het sporten. Toch kan een sportpodotherapeut in Hengelo soms meer betekenen vanwege specialistische kennis. Zo kunt u met enkel, knie of heupklachten die vermoedelijk vanuit de voet ontstaan beter bij een sportpodotherapeut in Hengelo in therapie gaan.

Bij Arvadez heeft Arjan van der Zande, als sportpodotherapeut in Hengelo, veel specialistische kennis in huis. Zo zijn wij bij Arvadez onder andere gespecialiseerd op het gebied van biomechanica tijdens het sporten. De bewegingspatronen tijdens het sporten zijn immers van belang om problemen en oplossingen op te sporen. Niet alleen recreatieve sporters wisten vanwege deze kennis en geavanceerde apparatuur de weg naar Arvadez te vinden, maar ook topsportteams zoals de wielrenners van Sunweb en Lotto Jumbo wisten ons te vinden als hun sportpodotherapeut in Hengelo.

De sportpodotherapeut in Hengelo. Alleen voor sporters?

Ondanks het feit dat Arvadez gespecialiseerd is in de biomechanica tijdens het sporten kunnen ook niet-sporters bij onze sportpodotherapeut in Hengelo terecht. Wij streven ernaar om het onderzoek en de behandeling aan te passen aan de patiënt die voor ons staat, zodat deze niet over- of ondervraagt wordt en de oplossing past bij de leefsituatie. Zo kunnen niet alleen fanatieke sporters bij onze sportpodotherapeut in Hengelo terecht, maar komt onze kennis ook tot uiting wanneer het gaat om pijn in het dagelijks leven, bijvoorbeeld tijdens het wandelen. Niet alleen zijn wij dus sportpodotherapeut in Hengelo, maar ook gewone podotherapie kan bij ons gevolgd worden.

Meer weten over de therapie

Wilt u meer weten over de onderzoeken, behandeling en werkwijze van Arvadez? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten, zodat u met een prettig gevoel het proces aan kunt gaan met onze sportpodotherapeut in Hengelo. U kunt ons bereiken wanneer u belt naar 074 700 2212 of wanneer u het contactformulier op onze website invult. Arjan zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen, met antwoord op al uw vragen.

Op deze manier helpen wij onze patiënten zo spoedig mogelijk weer pijnvrij te bewegen en sporten, ook wanneer voorheen niets leek te helpen. Zo vertelt één van de patiënten van Arvadez: “Arjan is erg deskundig en heeft verstand van zaken en passie voor zijn werk. Ik heb nu eindelijk de therapie die mij van mijn klachten af heeft geholpen”. Wilt u ook van uw klachten af? Dan bent u bij onze sportpodotherapeut in Hengelo aan het goede adres.