Waarom je voor ARVADEZ kiest!

Wij zijn goed in wat we doen

“Door ons te focussen op hetgeen waar wij passie voor hebben en wij ons willen verdiepen in innovaties en ontwikkelingen binnen de sportpodotherapie zijn we in staat kwalitatief goede zorg te leveren”.

Diensten

 • Sportpodotherapie

  Sportpodotherapie is een specialisatie binnen de podotherapie. Een sportpodotherapeut behandelt klachten aan het bewegingsapparaat welke voortvloeien uit bijvoorbeeld een verkeerde stand en/of functie van de voet. Dit kan invloed hebben op de totale bewegingsketen en kan klachten veroorzaken aan de enkels, scheenbenen, knieën heupen of rug.

 • Biomechanica

  Arvadez is gespecialiseerd in de biomechanica tijdens het sporten. Elke sport heeft zijn eigen, specifieke bewegingspatroon, ondergrond, schoeisel etc welke invloed kunnen hebben op het ontstaan van blessures.

 • Onderzoek en behandelmogelijkheden

  Bij Arvadez maken we gebruik van verschillende onderzoeksmethoden en onderzoeksapparatuur. Elk onderzoek begint met een vragengesprek, de anamnese, uit dit vragengesprek komt veel informatie vrij die een inzicht geven in de aard van de klacht, het ontstaan, het verloop en het verwachtingspatroon van de patiënt.

 • LUCK (custom made wielrenschoenen)

  Arvadez is dé specialist in het aanmeten van LUCK wielrenschoenen. LUCK is een spaans merk die zich onderscheid door het leveren van op maat gemaakt wielrenschoenen van zeer hoogwaardig materiaal.

 • Topsport

  Arvadez is ook actief in de wereld van de topsport. Sinds enkele jaren wordt de hulp van Arjan van der Zande ingeroepen om verschillende topsporters te onderzoeken en te behandelen. Zo heeft Arjan onder andere gewerkt met wielrenners van Team Sunweb en Lotto Jumbo. Maar bijvoorbeeld ook met professionele voetballers en volleyballers. Arvadez maakt zich sterk voor al zijn patiënten om ervoor te zorgen dat het hoogst haalbare haalbaar wordt.

 • Multidisciplinair

  Een multidisciplinaire aanpak van de klachten is in veel gevallen erg belangrijk, een klacht staat immers nooit op zich zelf. Daarom is het erg belangrijk om samen te werken met verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg. Arvadez werkt samen met o.a fysiotherapeuten, sportartsen, osteopaten, orthopedisch schoenmaker en pedicures en hebben geregeld een gezamenlijk spreekuur.

Recensies

Tijdens mijn carrière had ik vaak last van mijn lage rug, door intensieve onderzoeken bleek dat de klachten vanuit mijn voeten kwamen. Via mijn ploeg, team Sunweb, kwam ik in contact
met Arvadez. Mijn eerste indruk was meteen goed, erg vriendelijk, kennis van zaken en een heldere visie. Na wat test kwamen zij erachter, waar in mijn voet de zwakke punten zaten.
Toen hebben zij meerdere op maat gemaakte zolen gemaakt, ieder met zijn eigen specifieke doel. Ik merkte vrij snel dat de pijntjes verdwenen en mijn kracht toenam.

Begin dit jaar ben ik gevallen en heb toen mijn been gebroken. Er zitten nu pinnen in mijn been wat het lopen steeds moeilijker maakt met name mijn knie, daar heb ik veel
Last van. Via via ben ik bij Arvadez terecht gekomen. Ik kon vrijwel direct langskomen en werd heel vriendelijk ontvangen. Dhr van der Zande had alle tijd voor mij en was zeer deskundig. Hij wist na een uitvoerig onderzoek wat het probleem was. Ik heb van hem een zool op maat gekregen en ik moet eerlijk zeggen ik weet niet wat me overkomt. Ik ben afgelopen week naar Madrid geweest en ik kon weer lopen als een kieviet. Ik ben weer een gelukkig mens. Met dank aan Arvadez

In februari 2017 ben ik geopereerd aan een hernia. De hernia is ontstaan mede door mijn slechte houding. In combinatie met het vele sporten werd het dus tijd om mijn houding te corrigeren. Arjan denkt gelijk oplossingsgericht waardoor ik nu een correctie heb gekregen middels zooltjes.

Al jaren liep ik met hielspoor klachten en ben bij meerdere podotherapeuten geweest die helaas nooit de vinger op de zere plek hebben kunnen leggen. Ik ben bij Arvadez geweest en ben daar erg prettig geholpen. Arjan is erg deskundig en heeft verstand van zaken en passie voor zijn werk. Ik heb nu eindelijk de therapie die mij van mijn klachten af heeft geholpen. Ik ben erg tevreden.