Welkom bij Arvadez

Arjan van der Zande heeft de 4 jarige HBO bachelor opleiding podotherapie in 2012 met succes afgerond. Hierna heeft hij ervaring opgedaan als beginnend podotherapeut door werkzaam te zijn in een reguliere podotherapie praktijk. Al snel heeft hij ervoor gekozen om door te studeren om zijn kennis te verbreden. In 2014 is hij gestart met de opleiding tot orthopedisch schoentechnicus aan de DHTA in Utrecht die in 2015 met succes is afgerond. Vervolgens is hij in 2015 gestart met de post HBO opleiding sportpodotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ook heeft Arjan kennis opgedaan in Spanje waar hij zich verdiept heeft in de biomechanica. In juni 2017 is Arjan van der Zande zijn eigen praktijk gestart genaamd Arvadez.

Arvadez is een innovatieve (sport) podotherapiepraktijk die zich onderscheidt door middel van kennis, flexibiliteit, onderzoeksmethodiek en geavanceerde onderzoeksapparatuur. De passie van Arjan van der Zande zit hem in het onderzoeken en behandelen van complexe klachten met een diepliggende oorzaak bij sporters maar ook bij niet sporters. Een patiënt kunnen helpen met een probleem die hem beperkt in het dagelijks leven of tijdens het sporten geeft enorm veel voldoening. Arjan van der Zande is constant op zoek naar vernieuwende onderzoeksmethoden en apparatuur om zijn patiënten absoluut de beste zorg te kunnen bieden die er op het moment beschikbaar is. Door het gebruik van specifieke meetapparatuur, die in de podotherapie elders niet gebruikt worden, kan Arjan van der Zande klachten die al lang aanwezig zijn grondig onderzoeken en vaak de oorzaak naar boven halen. Hierdoor is de therapie die wordt bepaald veel doeltreffender en oorzakelijk gericht.

Ervaart u tijdens het sporten of in het dagelijkse leven klachten aan het bewegingsapparaat dan kan Arvadez u helpen. Samen gaan we op zoek om te achterhalen waar uw klachten vandaan komen om hier vervolgens een passende oplossing voor te vinden en u van uw klachten af te helpen. Bij Arvadez staat u centraal.