Sportpodotherapeut Enschede

Sporters krijgen regelmatig last van blessures. Veel van deze blessures ontstaan door een verkeerde houding of beweging van de voeten of het bewegingsapparaat. Dit kan gaan om zowel problemen in de benen als om pijn in de rug of heupen. Arvadez kan als sportpodotherapeut uit Enschede hierbij helpen en zoekt niet alleen naar oplossingen die de pijn verlichten, maar juist ook naar de oorzaak van de problemen om verdere pijn en blessures in de toekomst te voorkomen. Een sportpodotherapeut uit Enschede kan helpen om weer pijnvrij te kunnen bewegen, zowel voor topsporters als voor mensen die recreatief met sport bezig willen zijn.

Pijn tijdens het sporten

Pijn tijdens het sporten kan op veel verschillende manieren ontstaan. Heel vaak ligt echter de oorzaak in de voeten of houding van de voeten. Bij Arvadez vinden we het belangrijk dat een podotherapeut uit Enschede niet alleen de pijn aanpakt, maar ook de oorzaak van deze pijn lokaliseert en verhelpt. Dit onderdeel wordt vaak door een sportpodotherapeut in Enschede buiten oogschouw gelaten, omdat het sterk individueel is waar een blessure vandaan komt.

Bij Arvadez kunnen wij dankzij geavanceerde apparatuur het totaal plaatje van het lichaam onderzoeken en uw individuele oorzaak achterhalen. Dit is voornamelijk van belang zodat op de lange termijn blessures geen kans krijgen om terug te keren. Onze sportpodotherapeut uit Enschede begrijpt dat niets vervelender is om na behandeling telkens weer te kampen met dezelfde blessures aan bijvoorbeeld de enkels, scheenbenen, knieën, heupen of rug.

Wie is de sportpodotherapeut in Enschede van Arvadez?

Na de opleiding podotherapie heeft Arjan van der Zande ervaring opgedaan binnen de reguliere praktijk. Hij koos er hierna voor om door te studeren als orthopedisch schoentechnicus en sportpodotherapeut in Enschede. Door de innovatieve werkwijze van de sportpodotherapeut uit Enschede kunnen patiënten in zijn eigen praktijk, Arvadez, de beste zorg verwachten die er op dat moment beschikbaar is. Zo vertelt één van de patiënten van Arjan: “Arjan is erg deskundig en heeft verstand van zaken en passie voor zijn werk. Ik heb nu eindelijk de therapie die mij van mijn klachten af heeft geholpen. Ik ben erg tevreden.”

Niet alleen topsporters, die dagelijks bezig zijn met de sport, kunnen terecht bij de sportpodotherapeut in Enschede. Ook recreatieve sporters zijn bij ons van harte welkom, omdat het ook voor hen van groot belang is dat de sport leuk en pijnvrij blijft. Verder kunnen ook patiënten bij de sportpodotherapeut in Enschede terecht die niet specifiek sportgerelateerde klachten ervaren en soms zelfs al jaren niet hebben gesport. Iedere behandeling is aangepast aan het individu en u staat bij Arvadez centraal in het proces van onderzoek en behandeling.

Meer weten over Arvadez?

Wilt u meer weten over Arjan als sportpodotherapeut in Enschede, bijvoorbeeld over de werkwijze of de vergoedingen? Neem dan gerust contact met ons op via 074 700 2212 of door het contactformulier in te vullen op de website. Onze sportpodotherapeut uit Enschede streeft ernaar om de patiënten op een pijnvrije manier te kunnen laten bewegen met langdurige resultaten dankzij grondig onderzoek naar de herkomst van uw probleem.