Het sportende kind

Vanaf woensdag 31 maart starten wij met een nieuw gezamenlijk spreekuur voor het sportende kind. Dit spreekuur vindt plaats op de woensdagmiddag van 15:00-17:15 bij Topvorm Twente in het sportcentrum Universiteit Twente.  

Wij zien steeds jongere patiënten met (forse) sportletsels in onze praktijken. Daarbij is de periode van een groeispurt een risico volle periode waarbij er vaker blessures ontstaan. Deze blessures ontstaan vaak aan de heup/lies, knie, onderbeen, enkel en voeten. Om deze patiëntengroep nog meer te kunnen bieden zijn we een spreekuur voor “het sportende kind” gestart. Tijdens dit spreekuur wordt het onderzoek uitgevoerd door zowel een sportpodotherapeut (Arjan van der Zande) en een sportfysiotherapeut (Niki Gollenbeek). Een samenwerking tussen Topvorm Twente en Arvadez die al jaren bestaat is de basis voor het starten van dit nieuwe spreekuur. Wij hebben daarnaast de samenwerking met verschillende kinderfysiotherapeuten in de regio.  

Voor aanmelding van dit spreekuur neem contact op via info@arvadez.nl of 085-1303288

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *